Byliny

hb 101 pre orchidey: použitie rastových stimulátorov, prehľadov, analógov

Široko známe fytoncidné vlastnosti ihličnanov, ktoré odborníci používajú na vytvorenie ekologického dezodorizačného prostriedku "Hb - 101". Nie je to hnojivo a nie liek na choroby a škodcov. Liek pomáha rastlinám odolávať nepriaznivým podmienkam a škodlivému prostrediu. O tom, čo sa skladá a ako pôsobí na orchidey, povieme v našom článku.

Čo je to liek a ako to ovplyvňuje orchidey

Medzi mnohými modernými pomôckami na starostlivosť existuje kategória liekov, ktoré liečia rastliny, aktivujú ich životne dôležité procesy, zvyšujú a posilňujú imunitný systém. Patrí medzi ne jedinečná biologická zlúčenina "Hb - 101". Jeho surová štruktúra je extrakt získaný z extraktu ihličnatých stromov a niektorých bylinných rastlín, ktoré obsahujú veľký počet dezinfekčných prostriedkov. Toto je:

  • Borovica obyčajná,
  • Himalájsky céder
  • Cypress evergreen,
  • Veľké banány.

Liek je vyvinutý a vyrobený japonskými odborníkmi. Prírodný produkt, ktorého chemické zloženie je takéto stopové prvky: t

Tiež obsahuje jednu z dôležitých makroživín - vápnik (Ca) - 33%.

Vďaka vyváženému súboru živín a fytoncidných látok má mnohostranný pozitívny vplyv na všetky rastliny, vrátane orchideí, bez výnimky:

  • Mobilizuje silu závodu s cieľom maximalizovať svoj vlastný potenciál a vonkajšie prírodné zdroje.
  • Zlepšuje mieru prežitia orchideí počas výsadby a adaptáciu na nové podmienky počas transplantácie.
  • Stimuluje ochranné vlastnosti rastlín proti patogénom, škodcom a nepriaznivým environmentálnym podmienkam. Tým sa znižuje stupeň ochorenia a oslabenie rastlín.
  • Aktivuje spotrebu a vstrebávanie živín. V dôsledku toho sa celkový vývoj zlepšuje, v dôsledku čoho sa zrýchľuje rast stoniek, listov, kvetov.
  • Doba kvitnutia sa predlžuje, púčiky sa zväčšujú s charakteristickou nasýtenou farbou.

Forma a vlastnosti uvoľnenia

Pri predaji lieku možno nájsť v granulách alebo v kvapalnej forme.

V reklamnej anotácii na kryte je nástroj umiestnený ako oživovač. Čo doslovne znamená: "Život-Bringing, alebo oživenie."

Výrobcovia poskytli v obale iné množstvo látky. Pre záhradnícke produkčné balenia s hmotnosťou 10 g, 300 g, 1 kg alebo objem 6 ml, 50 ml, 500 ml, 1 l.

Tip # 1. Pre starostlivosť o orchidey fit malé balenia po 10 g alebo 6 ml fliaš.

Liek je prírodný koncentrát a má nasledujúce vlastnosti:

"Hb - 101" pre orchidey je lepšie pokapat v malých baleniach po 10 g

  • Ekologicky nezávadné, získané výlučne z rastlinných materiálov, t
  • Toxické látky úplne chýbajú.
  • Vďaka vysokej koncentrácii fytoncidných látok sa môže dlhodobo skladovať.
  • Líši sa v jednoduchosti použitia.

Kde kúpiť liek

Tieto vlastnosti sú vysoko hodnotené priaznivcami ekologických metód starostlivosti o rastliny. Organizácia, ktorá ich združuje, je Klub ekologického poľnohospodárstva jedným z propagandistov a distribútorov tohto nástroja.

"Hb - 101" je možné zakúpiť v obchodoch klubu.

Odborné konzultácie

Jednou z najväčších výhod „Hb-101“ je zníženie spotreby hnojív a ochranných prostriedkov pri ich aplikácii spolu s nimi.

P. M. Trofimenko - predseda predstavenstva „Klubu ekologického poľnohospodárstva“.

Nástroj sa predáva aj v špecializovaných supermarketoch a záhradných centrách.

Aplikácie pre orchidey

Granulovaný prípravok sa môže aplikovať na substrát pôdy pred výsadbou (presádzaním) rastlín. Pri zavlažovaní sa koncentrovaná látka pomaly rozpúšťa a má predĺžený účinok.

Za predpokladu, že odporúčané dávkovanie pre záhradné rastliny je 2 g na 1 m 2, to znamená, že je potrebných niekoľko zŕn pre jeden kvetináč substrátu pre orchidea - 8 - 10 ks. Je žiaduce, aby boli usporiadané rovnomerne, pokiaľ je nádoba naplnená živnou zmesou. Ak sa nástroj neaplikuje vopred, granule sa môžu umiestniť do hornej vrstvy substrátu bližšie k stenám nádoby.

Je to dôležité! Pelety nie sú pripravené z roztoku, používajú sa len na ukladanie do pôdnych zmesí.

Mnohí milovníci orchideí dávajú prednosť tekutej forme "Hb - 101", je s ňou ľahšie zvládnuť.

Pracovný roztok sa pripraví a použije podľa tejto schémy: t

http://orchidea.pro/hb-101-dlya-orxidej-primenenie-stimulyatora-rosta-otzyvy-analogi/

Recenzia: Rast rastlín stimulátor HB-101 - Oživil obľúbenú kvetinu z takmer ničoty.

Dobrý deň, moji priatelia a čitatelia!
Milujem kvet Anthurium veľmi veľa. Prvýkrát som ho dostal na moje narodeniny pred niekoľkými rokmi. Celoročne potešil tmavozelenými lesklými listami v podobe srdiečok a jasných červených farieb zvláštnej formy, hustej a lesklej. Niektorí hostia sa dokonca rozhodli, že je to umelé.
Po niekoľkých rokoch sa kvety zmenšili, keď staré listy umreli, kmeň vyzeral trochu ako palma. A potom sa kvety prestali objavovať, listy sa začali žltnúť a vymreli. Kvetina je preč.
Aby ma potešili, predstavili druhé antúrium. O pár rokov neskôr sa história opakovala - závod tiež začal umrieť. Je pravda, že z času na čas sa objavili „deti“, ktoré žiaľ počas transplantácie rýchlo zomreli.
Na tejto fotografii je nové antúrium a posledný dych. Neplavila som ho, kŕmila, nevystavovala slnku a prievanu. Jedným slovom som sa staral o všetku svoju silu.
Už sa vyrovnal s ďalšou stratou a začal sa v obchodoch pozerať na novú kópiu.

Raz som išiel do malej kvetinárne na autobusovej zastávke pre tašku s pôdou. Na polici bolo malé, ale rozkošné antúrium. Predávajúci bol hovorný. A keď som si vybral pôdu, zdieľal som veľmi zaujímavé informácie. Ukazuje sa, že toto anturium bolo v poslednej dobe dosť neatraktívne.
A rozhodla sa ho znovu oživiť a zároveň rozveseliť všetky ostatné kvety v kiosku.
Všeobecne platí, že predávajúci mi odporučil stimulátor pre rast rastlín. Nebola to reklama a túžba predávať, pretože ju nemali na predaj. Dokonca písala na kus papiera, ako sa nazýva: HB-101.
Nie je predávané v každom kvetinárstve. Ale ten, kto hľadá, nájde.
Tu je malý svetlý plastový sáčok s legrační tváre šťastné a veselé kvety.
Vyrobené v Japonsku.

Predávajúci ma varoval, aby som sa nebál ceny za veľmi malé množstvo.
6 ml finančných prostriedkov stojí okolo 140 rubľov.

Tak sa to stalo. Spotreba je tak hospodárna, že táto malá ampulka nesmie trvať jeden rok.

Na zadnej strane vrecka je podrobný opis pôsobenia HB-101 a metódy použitia za rôznych okolností: vynútenie sadeníc, kŕmenie rastlín.

I kvety niekedy zhora, niekedy som ich naliať do panvice. Vo fľaši vody na zavlažovanie nalejem 1-2 kvapky produktu, otočíte uzáverom a aktivne ho premiešame. Inak, koľko času budete musieť čakať, kým sa dve kvapky rovnomerne rozptýlia v litri vody.
Vo vrecku je malá plastová nádoba s roztokom. Štítok má svoje vlastné číslo.

Kvapalina je číra, bez farby a vône. Dávkovanie je vhodné, takže pod viečkom výtoku vo forme dávkovača pipety.

Tu je skutočná veľkosť fľaše.

A toto je pohľad na moje umierajúce antúrium. Akonáhle malé nové výhonky rástli, začali sa žltnúť a vymreli.
Rozhodol som sa, že vždy budem mať čas ho vyhodiť. A začala kŕmiť HB-101 stimulátorom rastu rastlín.

Moje úsilie nebolo zbytočné. Hoci niekedy zabudli na pravidelné kŕmenie.
Taký pekný muž sa po určitom čase znovuzrodil.

Pred kvitnutím, myslím, že nie čoskoro, zatiaľ čo listy aktívne rastie.
Po vzhľadu kvetov, budem určite pridať recenziu.

PS: Na žiadosť priateľov dopĺňam fotografie iných kvetov, doplnené aj rastovým stimulátorom pre rastliny HB-101.
Orchidey kvitnú bez zastavenia asi rok. Sheflera čoskoro vezme celý parapet)

Fialky sa radovali viac ako kedykoľvek predtým.

"Bez ohľadu na to, ako veľmi hovoríme o prázdnote života, niekedy stačí len jeden kvet, aby nás odradil."
Anatole France

http://otzovik.com/review_6782106.html

Hv 101 pre recenzie orchideí

Zobraziť celú verziu (v ruštine): Vitolizer HB-101

Dlho som ho používal, namáčal som sa v nováčkoch.
a potom sa navyše nevytečie?

Ahoj všetci. Použil niekto HB-101 pre orchidey a aké boli výsledky po jeho použití?

Neustále sa rozprašujem na plachtu, zdá sa mi, že korene začínajú rásť lepšie.

Neustále sa rozprašujem na plachtu, zdá sa mi, že korene začínajú rásť lepšie.
A v ktorej ročnej dobe sa tento liek rozprašuje alebo po celý rok? A ako si plemeno? podľa pokynov?

Ahoj všetci. Použil niekto HB-101 pre orchidey a aké boli výsledky po jeho použití?

Neustále sa rozprašujem na plachtu, zdá sa mi, že korene začínajú rásť lepšie.

Ahoj všetci. Použil niekto HB-101 pre orchidey a aké boli výsledky po jeho použití?

Posúvam ich nováčikov, myslím si, že adaptácia ide rýchlejšie. Niekedy všetko odkvapkávam, keď si spomeniem, neexistuje žiadny systém.

Je potrebné dodržiavať pravidelnosť postreku alebo zalievania (1 krát týždenne) 1-2 kvapky na liter vody.
100% prírodný produkt šetrný k životnému prostrediu, netoxický, absolútne bezpečný.

Minerálne zloženie:
Sodík - 41 mg / liter
Vápnik - 33 mg / liter
Železo - 1,8 mg / liter
Horčík - 3,3 mg / liter
Kremík - 7,4 mg / liter
Dusík - 97 mg / liter

-posilňuje ochranné funkcie rastlín,
-znižuje riziko vírusového ochorenia
-zvyšuje odolnosť rastlín voči nepriaznivým poveternostným podmienkam: rýchle zmeny teploty, mráz, jarné mrazy, teplo a sucho, nadmerná vlhkosť pôdy, silný vietor
-Zlepšuje sa farba a tvar listov, kvetov a plodov, zvyšuje sa nutričná hodnota a chuť ovocia

http://passiflora.club/archive/index.php/t-19668.html

Záhradné fórum Vaša záhrada

Internet club Vaša záhrada je spoločenstvom ľudí, ktorí majú záujem o pestovanie záhradných rastlín.

Liečivo HB-101

  • Prejsť na stránku:

Drug HB-101

Správa od nikolai »15. február 2009, 20:17

Anya, rozumel si nám správne. Nastriekajte len vtedy, keď sú na nich zobrazené letáky s paprikou.

Nikolay a Galina

Drug HB-101

Posolstvo Kathy »15. februára 2009, 21:11

Drug HB-101

Post Ratte »16. februára 2009, 11:48

Drug HB-101

Správa fanat »16. február 2009, 12:51

Drug HB-101

Správa od nikolai »16. február 2009, 16:53

Vitalizer sa predáva v predajni Sadovod v blízkosti metra Perovo (3. Vladimirskaya St. Obchodné Kytica na trhu Gardener na 14. km Moskovského okruhu, cena (50 ml.) Náklady 490r., A! 0ml.-79r Tam je tiež Extrasol (0,25) s cenou 139 rubľov.

http://forum.tvoysad.ru/viewtopic.php?t=5714start=120

Rastový stimulátor rastlín "HB-101" - recenzia

Oživil som svoje phalaenopsis a ďalšie vnútorné kvety.

Získal stimulátor HB 101 pre lepšie zakorenenie sadeníc. Keďže výdavky na finančné prostriedky sú minimálne, rozhodol som sa ich aplikovať na izbové rastliny7

Mám veľa phalaenopsis. Stupne 30-35. Spočiatku mi vynikajúco rástli, ale pri ďalšom nákupe som ťahal kliešť a okamžite sa rozšíril do mnohých mojich orgov.

Boj s touto pohromou trval dlho, ale kliešte nepodľahli, šíria sa divokou silou. Ruky už padali, kvety pred našimi očami umierali.

Po opätovnom spracovaní orkov ako prostriedku na ničenie škodcov som sa rozhodol pre seba, že ak to tentoraz nepomôže, rozlúčim sa s mojimi krásami.

Po ošetrení sa stimulátor nastrieka 2 kvapkami na liter vody a nastrieka sa priamo na kôru.

Doslova tretí deň som začal pozorovať, že orkovia sú späť. Postupne sa turgor zlepšoval. Po dvoch zavlaženiach so stimulátorom sa objavili nové korene a listy.

Na jeden a pol mesiaca, ja raz týždenne vodu kvety s povzbudzujúce a už 9. stonky kvetov,

Stimulátor naozaj pomáha rastlinám, dáva im silu, zlepšuje imunitu, zvyšuje odolnosť voči škodcom.

Z vošiek, ktoré úplne vyliečili, ani nemuseli meniť kôru.

Niekoľko orchideí kvitne, a kvety sú o niečo väčšie ako keď boli v kvete.

Mám tiež adenium, ktoré je ako očarená strana na mieste dva roky. Listy sa objavia, odpadnú, plešatý, krehký, to je to, čo je po použití HB 101, myslím, že čoskoro bude kvitnúť.

Pri kúpe drogy predávajúci dal pokyny. Každá skúmavka má číslo. podľa počtu môžete skontrolovať pravosť lieku.

S nízkou cenou, taký úžasný výsledok. Vrelo odporúčam, skúste.

http://irecommend.ru/content/ozhivil-moi-falenopsisy-i-drugie-komnatnye-tsvety

Kvetinárstvo Forum Frau Flora

O pestovaní vnútorných a záhradných rastlín; diskusia o druhoch, odrodách, chorobách, škodcoch.

Vitalizer NV-101

Moderátor: Murzilka

Re: Vitalizer HB-101

Príspevok Lucina "23. februára 2012, 16:05

Re: Vitalizer HB-101

Zverejnenie správy * »04 Marec 2012, 22:48

Re: Vitalizer HB-101

Príspevok od používateľa Elivira »29. marca 2012, 20:54

Re: Vitalizer HB-101

Správa z Larun4ik »jún 05 2013, 08:00

Re: Vitalizer HB-101

Správa pre Lola66 »05.06.2013, 14:33

Re: Vitalizer HB-101

Správa od Larun4ik »21. jún 2013, 14:33

Re: Vitalizer HB-101

Posolstvo Luciny ”21.6.2013, 15:12

Re: Vitalizer HB-101

Správa od Larun4ik »21. jún 2013, 19:47

Re: Vitalizer HB-101

Správa alpatt »24. jún 2013, 13:45

Re: Vitalizer HB-101

Post by legislara »26 jún 2014, 10:05

Re: Vitalizer HB-101

The Nimfea Post »16 august 2014, 22:08 hod

Re: Vitalizer HB-101

Správa MAK »aug 16 2014, 10:44

Re: Vitalizer HB-101

Odoslať Nimfea »16. august 2014, 22:52

Re: Vitalizer HB-101

Správa MAK »16. august 2014, 22:59

Re: Vitalizer HB-101

Post by legislara »Aug 18, 2014, 00:19

Vitalizer NV-101

Príspevok od používateľa alina26l »jan 10, 2016, 8:33

Vitalizer NV-101

Správa Laksandrovna »Jan 10, 2016, 21:34

Vitalizer NV-101

Správa Irs »31. január 2016, 13:04

Vitalizer NV-101

Florian's post "Jan 31, 2016, 13:23

Vitalizer NV-101

Správa Irs »Jan 31, 2016, 13:28

http://frauflora.ru/viewtopic.php?t=3630start=20

Exotické exotické ovocie

Vitalizer NV-101 a iné prípravky od firmy XB.

Ilaria 23. júla 2010

S.Vit. 23. júl 2010

Priložené súbory

  • DSC03780.JPG126,16К 16 Počet stiahnutí:

Jah 23.7.2010

Hilaria 24. 7. 2010

Nespomínam si na zdroj, pretože som si skopíroval malé popisy z dvoch stránok pre seba, o HB-101 nájdete veľa informácií o Yandexe, áno, nie je to živá voda, ale nepomôže to príliš veľa, bol som presvedčený o svojich vlastných zariadeniach. nič mu nepomôže. pozrite sa na túto stránku http://www.hb-101.ru/page/HB101/

Elena Borisovna 24. 7. 2010

Tajomstvo spočíva v nepochybných výhodách lieku: vysoká koncentrácia hlavnej účinnej látky - SiO2 (oxid kremičitý).

Vzal som si extrakt z tejto stránky a to je to, čo som si myslel, mám liek Polysorb MP, v ktorom je aktívna zložka koloidný oxid kremičitý., Vyrobené v Čeľabinsku. Beriem to pre môjho syna, má hyperbilirubinémiu a tiež ju berieme zo všetkých druhov intoxikácií, pretože Je to ukázané obyvateľom ekologicky neškodných regiónov.
Takže sa ho snažím rozriediť, ak sa ho pokúsim zriediť v nižšej koncentrácii ako pri požití a požiadať o zalievanie, čo si myslíte?

Zdá sa mi, že vitalizátor je podobný činnostiam opísaným v Ribav.

SFHAGNUM 28.7.2010

Elena Borisovna 28 júl 2010

masha 15.1.2011

mushayaga 15 január 2011

Áno, dáva to zmysel, robím len to, že Gardenia je obzvlášť potešená.

Suším ich a zbieram ich do vrecka, a keď sú rastliny presadené, jemne ich rozrezám a zasahujem do zeme. A tiež sa snažím odtrhnúť celý vianočný stromček a nielen to, čo padá.

Arslan 08 Marec 2011

Použil som tento "super nástroj". Nevšimol som si žiadne pozitívne účinky. Myslím si, že je to úroveň zlých, sľubná obnova všetkých chorôb a v skutočnosti prinajlepšom figuríny. No, cena ako obvykle je vhodná reklama!


Pokiaľ viem, v kvapalnej verzii HB-101 - to je v podstate dusík (podľa informácií o mieste propagujúcich tento produkt).
Zmiznú choroby rastlín z prebytku dusíka? Zdá sa mi, že práve naopak. Dusík je dobrým základom pre ich patogény.
Ale predajcovia ho ubezpečujú o jeho „zázračnej“ sile a snažia sa im niečo povedať! Niečo, čo som práve nevidela na môj zážitok s používaním HB-101.
Avšak pri postrekovaní rastliny niekedy nastali popáleniny.
Ale s vaším záverom o jeho zbytočnosti v zásade súhlasím.
Zdá sa mi, že jednoducho zavádzajú spotrebiteľov. Alebo inak som sa poctivo mýlil.

S.Vit. 08 Marec 2011

Ale s vaším záverom o jeho zbytočnosti v zásade súhlasím.
Zdá sa mi, že jednoducho zavádzajú spotrebiteľov. Alebo inak som sa poctivo mýlil.

Arslan, dobrý deň. Toto nie je môj záver, toto je len môj skromný názor. Na túto drogu som skoro zabudol, ale ja som ju používal celú zimu, ropucha mučila, stála sto rubľov, ale nevylievala ju. Pri polievaní som pridal kvapku do dvojlitrovej kanvy. Neviem, či by som chcel poďakovať tomuto lieku za to, že moje citrusy prežili zimu viac-menej bezpečne, alebo ovplyvnili iné faktory. Ani teraz nebudem súdiť. Ale všimol som si, že priatelia v práci hovoria pozitívne o tomto lieku, teraz je v nich nasiaknutých mnoho záhradkárov. Klíčenie podľa ich názoru, takmer sto percent.

H, B. 09 Marec 2011

mika 18. 3. 2011

Neviem, či ďakujem tomuto lieku za to, že moje citrusy prežili zimu viac či menej bezpečne

Rovnaká situácia. Ešte výraznejší vplyv na orchidey a hoyah.
Žiadne špeciálne nepokoje, len zima prešla takmer bez strát.
Porovnajte s čím. Jediná vec, ktorá sa zmenila v starostlivosti o rastliny - pridané HB pre zavlažovanie a postrek.

ardney 24.8.2011

DonnaRosa 24.8.2011

Kedysi to bolo. Mal som malú zeleninovú záhradu. Nič som nesadil. Kúpil som si knihu "Tipy pre záhradkárov" a urobil všetko pre túto knihu. Všetko bolo v poriadku na mojej zeleninovej záhrade, aj keď som robil plevy vidličkou a susedia sa usmievali, ale postele boli čisté. Nepamätám si autora a kniha sa pri pohybe stratila. Ale dobre si spomínam, že v knihe dali recept na prípravu infúzie z ihličnatých konárov a kropením krúskami s infúziou. Vskutku silné kríky rástli. Je škoda, že slnko nestačilo a paradajky nemali čas dozrieť.

Galéria 29.8.2011

Helen22 29.3.2013

O HB 101 Budem pridávať svojich päť kopecks, používam ho asi tri roky, úžasná vec! Všetky moje rastliny (sú úplne iné) sú len tyč, všetko, čo som získal, je okamžite na korune a pod kufrom. A nové citrusové plody po ňom nešli. Udržujem všetky rezne v ňom (5 kvapiek na 1 liter), potom som ho nalepiť do koreňa a do zeme - 100%. Všeobecne platí, že každý reaguje na neho dobre, a to ako na záhrade a doma. Citrusové plody ho milujú viac ako korunu, neskúšal som granule, On tiež reanimated veľa rastlín z markdown.

Irina @ 67 28. máj 2014

Zo skúseností budem hovoriť HB-101 odpadky na vysnívanom oleji nestrácajú peniaze zbytočne, dobre propagovaný produkt.

Irina citovať z oficiálnej stránky HB-101
HB-101 - koncentrované nesyntetizované zloženie živín,
Minerálne zloženie:
Sodík - 41 mg / liter
Vápnik - 33 mg / liter
Železo - 1,8 mg / liter
Horčík - 3,3 mg / liter
Kremík - 7,4 mg / liter
Dusík - 97 mg / liter

Samozrejme, je tu minerálne zloženie, ale to neznamená, že HB-101 je hnojivo.

Razin 07.10.2014

Prípravok HB-101 v granulách má zmysel používať v zime pre citrusy? Prosím, podeľte sa o skúsenosti, drahý!

Irina @ 67 07 Okt 2014

Ak sa nepredpokladajú žiadne stresujúce situácie, prečo? Ide o biostimulátor, ktorý sa používa na oslabené rastliny, v stresových situáciách a na klíčenie semien. Ak máte obavy, aplikujte zavlažovanie alebo dvoj- alebo trojnásobné postrekovanie v intervale 7-10 dní. Nemôžete sa zapojiť, môžete zastaviť rast.

Ďakujem, Irina za odpoveď. Ale ako ho používať v granulách zavlažovaním alebo dvakrát alebo trikrát postrekovaním?

Nemôžem povedať. Najpravdepodobnejšie granule pre otvorenú zem.

http://forum.homecitrus.ru/topic/1234-vitalajzer-nv-101-i-drugie-preparaty-iz-khvoi-ispol/page-2

HB 101 hnojivo: návod na použitie a recenzie

Je ťažké si predstaviť moderné rastlinné poľnohospodárstvo bez hnojív. Vďaka nim sa riešia mnohé problémy. Organické a minerálne hnojivá stimulujú rast koreňovej hmoty, ovplyvňujú rýchlosť zrenia, chránia pred škodcami a tiež poskytujú odolnosť v prípade mrazov alebo horúcich letných mesiacov. Obohacujú chudobnú pôdu, čo ju robí vhodnou pre poľnohospodárstvo.

Hnojivá tiež hrajú rovnako dôležitú úlohu v domácom kvetinárstve. Mnohé rastliny bez pravidelného hnojenia by nás nikdy nepotešili svojím kvitnutím a vrtošivé tropické kvety len zvädli a bolelo.

Opis hnojiva HB 101

V špecializovaných predajniach nájdete mnoho rôznych nástrojov určených na stimuláciu rastu a rozvoja okrasných plodín. Zvlášť výrazný je medzi nimi japonský liek HB 101, ktorého použitie je absolútne bezpečné, pretože hnojivo obsahuje iba prírodné zložky. Táto populárna príprava známeho svetového výrobcu sa používa vo viac ako päťdesiatich krajinách sveta.

Zloženie a princíp činnosti

Aktívnou zložkou HB 101 je oxid kremičitý. Táto látka je vyrobená z dlhožijúcich stromov. Vďaka nemu sa aktivujú všetky procesy ovplyvňujúce rast rastlín. Vysoko výživný prípravok obsahuje nasledujúce rastlinné zložky: t

  • Výťažky z cédru, jitrocelu, borovice a cyprusu.
  • Stopové prvky: kremík, horčík, dusík, železo, vápnik a síra.

Všetky stopové prvky sa extrahujú z rastlín. Obsah dusíka, HB 101 prevyšuje populárnu nitrophosku. Preto je zakázané používať obe hnojivá súčasne.

Činnosť, ktorá má HB 101 na rastlinách:

  • Zvyšuje percento klíčenia semien.
  • Chuť plodiny a jej nutričná hodnota sa výrazne zlepšili, pretože pri pestovaní prenikajú stopové prvky z hnojiva do plodov.
  • Chráni zeleninu pred vlhkosťou a robí ju odolnou voči hubovým chorobám.
  • Zvyšuje imunitu a zvyšuje odolnosť voči vírusovým ochoreniam.
  • Výrazný vplyv na veľkosť plodu a jeho stabilitu počas skladovania.
  • Zväčší puky a dodá jas odtieňom.
  • Pri používaní tohto lieku sa zvyšuje rýchlosť zrenia plodiny.

Liek je dostupný v dvoch formách: granulovaná a kvapalná. Granule sú obsiahnuté v baleniach po 10 a 300 g. Kvapalný roztok HB 101 sa predáva vo fľašiach po 100 a 50 ml. Malá fľaša s objemom 6 ml je určená na vrchné obliekanie izbových rastlín. Jeho cena je asi 200 rubľov. Fľaša 50 ml bude stáť 800 rubľov a 10 g granúl - 140 rubľov. Jeden a pol tisíc rubľov bude stáť balenie 300 g hnojiva HB 101.

Návod na použitie

Tento nástroj je možné používať súčasne s inými hnojivami. HB 101 je nekompatibilný len s olejovými biostimulanciami. Pre veľké plochy so zeleninovými plodinami sa spravidla odoberá fľaša s objemom 100 ml. Ak chcete kŕmiť izbové rastliny, bude to stačiť, aby sa desať-mililiter fľašu. Roztok sa zriedi v čistej vode s výpočtom 100 litrov kvapaliny na 10 ml lieku. Pripravená kompozícia sa dlhodobo neskladuje.

Použitie granúl poskytuje dlhodobý účinok, takže sa najčastejšie používajú na jar alebo na jeseň. Pelety môžu dodávať živiny po dobu piatich mesiacov. Zvyčajne stačí použiť 2 g na meter štvorcový pôdy.

Pravidlá pre aplikáciu hnojív:

  • Na oplodnenie záhradných kvetov sa jeden mililiter hnojiva zriedi v 10 litroch vody. Výsledná kompozícia zavlažuje pôdu.
  • Podobne sa pripravuje roztok na klíčenie semien.
  • Kŕmenie koreňov stromov, rozptýliť granule po obvode diery.
  • Na zavlažovanie listov sa pripraví vodný roztok v množstve 1 ml hnojiva na 1 liter vody. Výsledná kompozícia sa rozstrekuje na listy nielen stromy, ale aj kríky.
  • Domové kvety sa ošetrujú nasledovne: rozrieďte 2 ml roztoku v jednom litri vody a výsledná zmes sa napojí v nádobe raz za 6 mesiacov. Na striekanie listov zrieďte 1 ml. HB 101 v 1 litri kvapaliny. Listy sa zavlažujú každé dva týždne počas celého roka.

kontraindikácie

Liek je rastlinného pôvodu, a preto netoxický. Je klasifikovaný ako prostriedok na zlepšenie činnosti, určený na zlepšenie kvality pestovaných rastlín. Laboratórne štúdie preukázali absolútnu bezpečnosť vo vzťahu k zvieratám a hydine.

Má priaznivý vplyv na všetky druhy plodín pestovaných na piesočnatej a hlinitej pôde. Pre černozem, spravidla sa tento liek nepoužíva.

Užívateľské recenzie

Mama má veľa kvetov, len ich zbožňuje. Nanešťastie, keďže sa o nich nestarala, zle kvitli. Keď som ju nabudúce navštívil, bol som veľmi prekvapený. Všetky rastliny kvitli (aj kaktusy), listy boli zväčšené, kríky sa stali veľkolepými. Ako sa ukázalo, získala HB 101.

Je to prírodný produkt, pozostávajúci len z rastlinných zložiek. Vyrobte ho v Japonsku. Malá praktická fľaša s veľkou koncentráciou. Jedna kvapka stačí na liter vody! Stručne povedané, moja matka je veľmi spokojná. Vody každé dva týždne, a niekedy spreje listy. Teraz chce kúpiť aj granule NV 101.

Bohužiaľ, naše mestské apartmány nie sú predurčené na pestovanie kvetov. Rastliny sú neustále choré, strácajú listy a chradnú. A aby boli kvitnú, je to niekedy len nemožná úloha. Môj byt je jedným z nich. Neúspešná severná poloha, konštantný tieň kvôli nízkej podlahe, porušovanie vedy o palivách a tak ďalej. Len šarlátová s Kalanchoe sa cítia dobre a chcete pestovať ľalie a ruže a orchidey.

V jednom obchode, ktorý som neustále navštevovať, odporúčali kúpiť tento liek a kŕmiť ich kvety každých desať dní. Práve som to urobil. Výsledok bol úžasný. Moje kvety sa zdvihli a začali sa aktívne rozvíjať.

Tento liek je japonského pôvodu. Je určený nielen pre kvety, ale aktívne ho využívajú aj pestovatelia zeleniny a záhradníci. A ak dáte rezané kvety do vázy s vodou a pridajte kvapku drogy, budú stáť dvakrát tak dlho ako obvykle. Čo robím.

Prvýkrát som tento nástroj vyskúšal pred tromi rokmi, keď som sa presťahoval do iného mesta so svojou „záhradkou“. Ak nie pre HB 101, neprežili. Všetky moje kvety prežili skutočný stres. Listy klesli a niektoré sa začali vôbec stáčať. Nalial som im hnojivo HB 101 a okamžite ožili. Pre väčší efekt som tiež striekal listy.

Našiel som ho náhodou na jednom z fór. Prečítal som si všetky pokyny pre aplikáciu HB 101 a recenzie. Potom sa rozhodol kúpiť.

Tento nástroj je vyrobený v Japonsku. Jeho autenticitu možno vytvoriť prostredníctvom SMS alebo internetu. Každá fľaša má kód. Spočiatku som mal iba tekuté hnojivo verzia, ale neskôr, keď som sa dozvedel o granulách, kúpil som ich taky. Granule sa používajú ešte lepšie. Sú rozptýlené po povrchu pôdy a časom na zalievanie sa stávajú aktívnejšími a dodávajú potravu do pôdy. 2-3 granule postačujú na jeden kvetináč.

Vôňa lieku je ľahká a jemná, ale trvá dlho.

Jeden pád, môj citrónový strom prestal kvitnúť a po dvoch týždňoch úplne stratil listy. Išiel som do kvetinárstva kúpiť hnojivo. Predávajúci mi poradil, aby som si kúpil hnojivo HB 101. Čítal som aplikáciu a spätnú väzbu o tom doma, ale spočiatku sa neodvážil vziať ju. Ešte malá fľaša na 120 rubľov. Následne viac ako raz psychicky poďakoval predávajúcemu, pretože to bolo dosť dlho. Vyliečil som strom a kŕmil všetky moje kvety, ale nekončí tam.

Použil som to takto: pre 10 mojich kvetináčov som potreboval 3 litre vody a len 6 kvapiek lieku. S každým zalievaním som použil toto hnojivo. Môžete ho používať celý rok.

Zloženie tohto extraktu hnojiva z japonského cédrového dreva, borovice a plantejnu. Nepoužívajte ho spolu s olejovými substrátmi a močovinou. Mimochodom, moja lemongrass ožila a bola úplne pokrytá listami, dokonca aj ovocie sa zväčšilo.

Som zástancom všetkého prirodzeného, ​​preto sa snažím pestovať zeleninu bez minerálnych hnojív. Používam len organické. Liek V. N. 101 mal rád jeho zloženie. Jedná sa hlavne o extrakty zo stromov a plantajnov. Už tretí rok som ho používal a som veľmi rád. Vďaka nemu sa prestal starať o sadenice. Ukazuje sa silný a podsaditý, a dospelé rastliny prakticky prestala byť chorý.

Najmä droga mi pomohla počas mrazov, ktoré som nečakal. Vďaka hnojivu hb 101 by mohli kvety len obnoviť. Návod odporúča riedenie v pomere 1 ml na 1 liter vody.

Tento nástroj sa predáva v malej fľaši, ktorá je dosť dlhú dobu. Jeho cena je asi 150 rubľov. Vyrába sa ako vo forme roztoku, tak vo forme granúl. Ak sú granule rozptýlené po celej záhrade, účinok ich pôsobenia sa prejaví počas celého roka.

Na zavlažovanie sadeníc, beriem 5-10 kvapiek na liter vody. Nebojte sa prekročiť koncentráciu. Stromy z toho nebudú horšie.

Pre mňa zohral výrobca dôležitú úlohu pri nákupe. Mám rád všetko japonské, nejako inšpiruje úctu a túžbu kúpiť. Jeho zloženie je veľmi nezvyčajné a zaujímavé. Je úplne prírodný, pozostáva z rastlinných extraktov.

Používam ho nasledovne: Zhromažďujem plné vedrá s vodou a pridajte do každej kvapky 10 kvapiek roztoku. Akonáhle som prešiel k tomuto hnojivu, stav mojich lôžok sa výrazne zlepšil.

A čo je ešte dôležité. Mám veľa domácich miláčikov. Ide o mačky, psy a dokonca aj ručne vyrobenú krysu, ktorá beží okolo domu a neutečie. Som si úplne istá ich bezpečnosťou a tam, kde je to potrebné, nechávajte nádoby so zriedeným liečivom.

Dosť na dlhú dobu a životnosť je neobmedzená. Takže, môžete bezpečne odložiť, a nesnažte sa používať, aj keď už nie je potrebné.

HB 101 mi veľmi pomohol. To je jedinečný nástroj, nie bezdôvodne, bol nazývaný vitalizátorom, čo znamená animovanie. Bol schopný oživiť klesajúce sadenice, ktoré už boli odsúdené na zánik. Okrem toho, keď prestanete používať, rastliny naďalej pestujú svoje fľaše a kŕmia ich ďalej. A choroby na lôžkach sa zastavili, hoci som s nimi bojoval celú sezónu.

Mám rád vnútorné kvety a najmä ruže. Určite mnohí pestovatelia kvetov vedia, aké ťažké je ich zvládnuť, a najmä aby ich kvitli. Doma mám niekoľko kríkov. Je čas nastoliť ich. V kvetinárstve som si kúpil liek HB 101. Aplikácia, inštrukcie, recenzie na internete - všetko sa ukázalo byť tak pozitívne, že som nikdy nepochyboval o nákupe. Predajcovia uistili, že rast koreňového systému bude vynikajúci. Stručne povedané, toto je presne to, čo potrebujem.

Zloženie prostriedkov som bol veľmi potešený. Je úplne prirodzené a všetky minerály sa zbierajú z tých istých rastlín, pre ktoré sú určené. Druhým príjemným prekvapením bolo, že sa môže používať celý rok a liek nemá trvanlivosť.

Produkt sa predáva v nádobe s objemom 6 ml. Pri zalievaní zmerajte 2 kvapky na liter vody a vodu. Zasadil som ruže do šálok a sledoval, ako korene rastú cez číre sklo. A naozaj, rýchlosť bola zrejmá.

Droga sama o sebe je japonská a absolútne bezpečná pre ľudí. Nemusí sa neustále skrývať ako "chemikálie", ale môžete bezpečne držať na polici a nekupovať rukavice. Jeho cena bola 180 rubľov, neviem, koľko to stojí teraz. Ako skončiť určite kúpiť znova. Fľaša stačí na 50 litrov vody.

http://podkormka.guru/vidy/nv-101

Hv 101 pre recenzie orchideí

Cestovanie po Európe - fotografie a dojmy z nášho fóra

Park San Susi a botanická záhrada. - jeden z najkrajších parkov v Postupime

Autor Téma: "Ako pestovať korene v phalaenopsis?" - študujeme spoločne. Archív (Prečítajte si 19698 krát)

0 Členovia a 1 Hosť si prezerá túto tému.

Súvisiace témy (5)

Pri použití materiálov stránok sa vyžaduje odkaz na lokalitu!

© www.floralworld.ru 2006–2016, Marina a Alexander Mityaev

Stránka vygenerovaná za 0.399 sekundy. Žiadosti: 30.

http://floralworld.ru/forum/index.php?topic=82728.2340

Rastový stimulátor NV 101: návod na použitie a recenzie

Tento stimulant rastu sa objavil pomerne nedávno a už vyhral veľa fanúšikov. HB-101 je bezpečný a vysoko kvalitný japonský výrobok na báze rastlinných extraktov. Na princípoch drogy možno nájsť v návode na použitie nv 101 a recenzie o ňom.

Zloženie HB-101 a jeho vlastnosti

Liečivo sa vyrába vo forme kvapalného roztoku alebo granúl. Výsledok pôsobenia kvapalných prostriedkov je oveľa rýchlejší. Granuly sa odporúčajú použiť pre záhradné rastliny, zatiaľ čo tekutý roztok je vhodnejší pre izbové rastliny.

Chemické zloženie liečiva

Obsahuje výťažky z bylín a stromov. To je úplne prirodzený prostriedok, ktorý pomáha závodu využiť svoj plný potenciál. HB-101 obsahuje extrakty:

  • Cypress strom
  • Borovica.
  • Japonský céder.
  • Plantain Herbs.

V kvapalnom roztoku sú zahrnuté aj tieto mikroprvky:

Granulát sa skladá zo zeolitu. Vďaka týmto minerálom sa posilňuje koreňový systém a rastlina dostáva všetky potrebné živiny a urýchľuje ich rast.

Užitočná akcia

Aby záhradné a domáce kvety boli silné a dobre rástli, musia byť kŕmené. Všetci pestovatelia kvetín to vedia.

Činnosť, ktorá robí HB-101, je nasledovná:

  • Výrazne zvyšuje výnos rastlinných a záhradníckych plodín.
  • Zlepšuje farbu a tvar listov v izbových rastlinách.
  • Ovocie zvyšuje trvanlivosť.
  • Rastliny sú odolnejšie voči neskorej plesni, koreňovej hnilobe a iným hubovým chorobám.
  • Imunita je výrazne zlepšená v kvety miestnosti. Po HB-101 sa stávajú odolnejšie voči prievanu a teplotným spádom.

Pokiaľ ide o úroveň bezpečnosti, toto hnojivo poskytuje krátkodobý toxický účinok, úplne neškodný pre ľudí a domáce zvieratá. HB-101 sa nepovažuje za chemický výrobok, a preto pri práci s ním nemôžete používať rukavice ani respirátor.

Návod na použitie

Aby rastliny dobre rástli, mali by ste pôdu neustále hnojiť. Granule sú rozptýlené na lôžku počas jesenného alebo jarného kopania. Granule pôsobia veľmi pomaly, ale poskytujú dlhodobý účinok. Pre domáce použitie vhodný kvapalný roztok. Súčasťou balenia je predávaná pipeta, s ktorou môžete odmerať dávku lieku. Pripravený roztok sa má použiť čo najskôr. Počas skladovania stráca svoje vlastnosti a stáva sa neúčinným. Z 6 mililitrov prípravku sa môže pripraviť 120 ml roztoku.

Ako používať nástroj

Aby klíčili semená, sú nasiaknuté šesť hodín v roztoku HB-101. Žiarovky dosť namočiť pol hodiny pred výsadbou. Korene sadeníc sa tiež zvlhčujú tesne pred výsadbou. Na to stačí, ak ich v roztoku HB-101 neprekročíte viac ako 2 hodiny. V domácom záhradníctve, tento liek bol použitý na dlhú dobu. Na postrek listov a stoniek rastlín pripravte nasledujúci roztok: jedna kvapka lieku sa odoberie na 1 liter vody.

Odborníci odporúčajú kŕmenie nv-101 nie viac ako dvakrát za mesiac. Rastliny, ako sú orchidey, kamélie a fialky, sú veľmi citlivé na hnojivá. Bez nich zjavne strácajú svoju atraktivitu a oslabujú.

Užívateľské recenzie na HB-101

Tento nástroj má veľa pozitívnej spätnej väzby od záhradkárov a záhradkárov, ktoré možno nájsť.

Skúšal som tento liek pred rokom, a naozaj sa mi to páčilo. S malou plastovou fľašou obsahuje návod a pipetu, s ktorou je veľmi vhodné odmerať dávkovanie. Skutočnosť, že liek je japonského pôvodu, už vyvoláva dôveru. Japonská kvalita ma nikdy nesklamala. Zloženie je zaujímavé. Nástroj pozostáva výlučne z extraktov rastlín. S pomocou NV som zachránil svoje sadenice v krajine. Stalo sa tak, že som na trhu kúpil veľmi slabé sadenice. Nechceli rásť, ale len zakrpatené.

Potom, čo som ich zavlažoval roztokom HB-101, vstali a zotavili sa. Teraz používam tento nástroj nielen pre darcovstvo, ale aj pre izbové rastliny. Už nejaký čas som si všimol, že prestali byť chorí a listy a kvetenstvo sa výrazne zvyšovali a posilňovali. Jedným slovom som s nimi veľmi spokojný a odporúčam ho každému, koho poznám.

HB-101 - skutočný zázrak japonského priemyslu. Používam ho 3 roky a nikdy neprestáva byť prekvapený vlastnosťami tohto lieku. Malá fľaša s objemom 6 ml stačí na veľmi dlhú dobu. Po dlhých pokusoch dosiahnuť dobrú úrodu na mojom pozemku som začal hľadať hnojivá. V obchode som bol poučený hb 101 (stimulátor rastu). Spätná väzba od predávajúceho sa mi páčila. Odvtedy všetky moje semená klíčia stopercentnou podobnosťou. Stromy prinášajú ovocie a zelenina prestáva ubližovať a dávajú vynikajúcu úrodu.

A ja tiež používam HB-101 pre izbové rastliny. Sadím dve kvapky drogy do jedného litra vody a kvitnú vodu. Na jeden rok používam len jedno balenie. Jeho cena je nízka a efekt je úžasný.

Vďaka tejto malej fľaši, clivia a spathiphyllum kvitli prvýkrát. Predtým som ich nemohla rozkvitnúť. Tento nástroj mi dal môj sused, ktorý použil nv-101 na klíčenie semenáčikov. Podľa nej sadenice rastú po kvasinkách, ako je tento. Tento nástroj je vyrobený v Japonsku, ktoré je samo o sebe dobré. Použitie je veľmi jednoduché a pohodlné.

Súčasťou balenia je pipeta, ktorá meria dve kvapky lieku na 1 liter vody. Výsledný roztok sa nastrieka a zavlažuje domáce rastliny. Snažil som sa naliať domáce korenie a po chvíli som si všimol veľa nových vaječníkov. Jedným slovom, čo sa tento nástroj nedotýka, všetko začína kvitnúť, rásť a prinášať ovocie.

Kúpil som si tento liek v špeciálnom obchode. Predávajúci mi odporučil, aby som si kúpil presne HB 101. Recenzie pre izbové rastliny boli pozitívne a ja som sa rozhodol tento nástroj kúpiť. Napriek tomu, že droga sa objavila relatívne nedávno, už získala veľa dobrých recenzií medzi zákazníkmi a užívateľmi internetu. Je veľmi malý, jeho veľkosť sa dá porovnať so zápalkou. Dlhú dobu je však dostatok prípravy. Veľmi sa mi páčila brožúra, ktorá bola predávaná s týmto nástrojom. Je okamžite zrejmé, že výrobcovia sa starajú o svojich zákazníkov.

Ak sa používa na zeleninu, potom ich zloženie zvyšuje množstvo vitamínu C a zvyšuje obsah cukru. Aplikovala som HB-101 na mrkvu a ukázalo sa, že je veľmi sladká a šťavnatá. Ak je nv-101 zakúpený pre dachu, potom je najlepšie kúpiť granuly, nie roztok. Granule dávajú veľmi dlhotrvajúci účinok. Postupne budú dávať do pôdy živiny. Aby sa proces urýchlil, granule sa zalievajú. Ak ich položíte do diery, do koreňa, rastliny dostanú živiny počas celej sezóny.

Milujem ruže a pestujem ich doma aj v krajine. Každý, kto narazil na túto rozmarnú rastlinu, vie, aké ťažké je urobiť rozkvitnutú ružu. Keby to nebolo pre HB-101, nikdy som nevidela, že by moje domáce zvieratá kvitli. Tento výrobok je vyrobený v Japonsku a má úplne prírodné zloženie. Pestujem 3 kvapky roztoku do 1 litra kvapaliny a vodou s výsledným roztokom.

Teraz mám skutočnú záhradu doma. Keď hostia prídu, neustále sa pýtajú, čo s nimi robím. Som rád, že sa môžem podeliť o vystavenú fľašu. Za jednu fľašu zaplatím 260 p. Dosť na veľmi dlhú dobu.

V minulom roku som sa rozhodol mať kvetinovú záhradu v krajine. Kúpila veľa semien a veľmi sa obávala, že nebudú klíčiť, a ja by som mal krátku a nevýraznú kvetinovú záhradu. V obchode, predávajúci odporúča kúpiť hnojivo nv 101. Čítal som aplikáciu a recenzie o tom na internete. Jedná sa o moderný japonský liek určený na urýchlenie rastu a klíčenie semien. Nakoniec som v tomto roztoku nasiakol semená 4 hodiny a zasial ich do otvoreného terénu.

http://pion.guru/udobreniya/stimulyator-rosta-nv-101

Publikácie Trvalých Kvetín