Bonsai

Recenzia: Semená baklažánu SeDeK "Emerald F1" - Neobvyklý zelený baklažán!

A prečo o tom nevedia len výrobcovia semien! Už sa objavil zelený baklažán. Mali sme len čas si zvyknúť na biely baklažán a potom sa objavili zelené. Zatiaľ nie je toľko odrôd. Existujú dokonca aj odrody. Ale tento hybrid som si vybral tento rok. Podľa jeho vlastností bude lepšie zo všetkých zelených. Ešte som nenarazil na zelený baklažán. Tento rok som sa rozhodol postaviť ich pred súd. V zásade je tento hybrid chválený. Baklažán môže byť veľký, veľkosť mladých squash. Výška puzdra nie je vysoká. Ovocie až do jesene. Má vysoký odpor za studena. Vo všeobecnosti chváliť tento hybrid.
Skutočnosť, že baklažán môže byť zelený - verím. Minulý rok mám jeden dlhý purpurový ker s ľahkým baklažánom. Boli svetlozelenej farby. Fotografie sú pripojené k mojej starej recenzii. Jediná nevýhoda tohto šalátového baklažánu bola spojená so zlým skladovaním ovocia. Za 10 dní sa plod začal mračiť. Ale podľa môjho názoru bola chuť čerstvého limetkového baklažánu ešte lepšia.

Na prednej strane obalu sú všetky hlavné rysy tohto hybridu.

Na zadnej strane obalu je podrobnejší popis. Veľa semien v sáčku. Kusy 35-40. Nemenej. Skladovateľnosť týchto semien do decembra 2019. Ak sa všetko bude, ako písať o tomto hybride, potom bude určite dosť semien pre 2-3 sezóny. Náklady na semená nie sú vysoké. Zaplatil som 18 rubľov za vrece semien. Cena na úrovni bežných odrôd a hybridov. Pre exotickú zelenú farbu je táto cena celkom prijateľná.


Semená tohto hybridu sú dosť tmavé a dosť veľké. Na fotografii všetky semená, ktoré som opustil. Už som použil päť semien.

Klíčenie semien začalo včera. Po dobu piatich dní semená ležali a vytvrdli v chladničke. A menej ako týždeň po chladničke už začali klíčiť. Len semená baklažánu, princ, ich predbehol. A odroda "Long purple" začala produkovať korene. Zostávajúce odrody a hybridy zatiaľ nie sú v zhone. Všetky papriky tiež bolestne myslia na túto tému.

Tento rok bude pre tento hybrid pridelené len jedno miesto v skleníku. Zasadených všetkých päť semien. Nechávam v sadení iba dve najsilnejšie rastliny. Budú rásť ďalej. Tento spôsob pristátia sa nazýva štvorcový chov. Vzdialenosti v skleníku medzi dvojitými kríkmi baklažánu som plánoval podľa schémy 70 * 60 centimetrov. Celkový výťažok by mal byť vyšší aspoň o 20% v porovnaní so štandardnou schémou 40 * 60 centimetrov.
V súčasnej dobe sa kvalita semien miloval. Čo nakoniec rastie, neviem. Ale niečo určite porastie. Semená určite patria k baklažánom. Na konci sezóny fotky v tejto recenzii musí post.
Mnohí z nich sa ešte pravdepodobne úplne nerozhodli o svojich budúcich výsadbách. Odporúčam venovať pozornosť tomuto neobvyklému hybridu zeleného baklažánu.

http://otzovik.com/review_5966807.html

Baklažán F1 baklažán

Emerald F1 - skorý hybrid

Začína prinášať slušnú úrodu 105-110 dní.

  • Vzhľad puzdra sa líši polozloženou štruktúrou a strednou výškou.
  • Veľkosť listov je priemerná.
  • Zrelé baklažány pripomínajú tvar predĺženého valca, farba je svetlozelená.
  • Hmotnosť zrelého baklažánu 300-400g.
  • Vnútorné mäso je svetlo biele, úplná absencia horkej chuti, konzistencia je jemná.
  • Plody majú vysoké chuťové vlastnosti, preto sa často používajú pri kulinárskom spracovaní.

Zvlášť oceňovaná úplná absencia horkej chuti. Odroda nepotrebuje ďalšie tvarovanie ani viazanie. Má pomerne dlhú plodnosť. Môže sa pestovať ako v nevykurovaných jarných skleníkoch, tak aj v zime.

Prečítajte si tiež

Má pomerne stabilnú plodnosť, dokonale si zachováva svoje vlastnosti počas prepravy.

http://probaklajan.ru/sorta-baklazhan/45-baklazhan-izumrudnyj-f1.html

Záhradné fórum Vaša záhrada

Internet club Vaša záhrada je spoločenstvom ľudí, ktorí majú záujem o pestovanie záhradných rastlín.

Baklažán.

  • Prejsť na stránku:

Re: baklažán.

Správa LENA »10 Nov 2011, 09:23

Re: baklažán.

Príspevok Galina Vasilievna "Nov 10 2011 2011, 09:36

Re: baklažán.

Katie post "Nov 10 2011, 09:42

Re: baklažán.

Správa Staré Lavr "Nov 10 2011, 09:50

Re: baklažán.

Katie post "Nov 10 2011, 09:58

Re: baklažán.

Správa od nikolai »Nov 17 2011, 20:59

Odrody baklažánu: smaragd F1, zelený a čierny diamant sú vo všeobecnosti chutné. Dnes som si kúpil niekoľko odrôd baklažánu, ktoré ste už vyskúšali. Tu je zoznam: Banana (SeDek), Esaul F1 (SeDek), Smuglyanka (SedEk), Bagheera F1 (Gavrish), Bernard F! (Gavrish), Vera (Search), Universal 6 (Search), Bataysky (Search). Väčšina z nich váži od 0,2 do 0,3 g. Môžem zdieľať na 6-8 kusov. Nepotrebujeme veľa semien, len kvôli testovaniu rôznych odrôd. Stupeň Black Diamond je nenáročný v kultivácii, o tom boli presvedčení. Dobre toleruje bez prístrešia. Je pravda, že je horšie ako tí, ktorí rastú v útulku. Odroda Green má dlhú nosnosť až do neskorej jesene, samozrejme pod lutrasilom.

Re: baklažán.

Správa jkmuf »Nov 18, 2011, 11:23

http://forum.tvoysad.ru/viewtopic.php?t=124start=360

Smaragdový baklažán: opis odrody a pravidlá jej pestovania

Baklažán je zelenina, ktorá je vo veľkom dopyt po celom svete. A to nie je prekvapujúce, pretože môžu byť použité na získanie najzaujímavejších a chutných kulinárskych diel. Pri výbere vhodnej odrody berú záhradníci do úvahy niekoľko kritérií: výnos, odolnosť voči nepriaznivým poveternostným vplyvom, choroby a ľahkú starostlivosť. Odroda Emerald Eggplant spĺňa všetky tieto požiadavky.

Popis odrody

Odroda nevyžaduje viazanie a ďalšiu formáciu. Fructizes dlho dosť, až do septembra. Môže sa pestovať vo vyhrievaných skleníkoch av obyčajných jarných skleníkoch bez vykurovania. Trieda neustále fruktifikuje, dobre udržuje vlastnosti pri preprave. Hodnota hybridu: odolnosť voči rôznym chorobám a vonkajším faktorom, odolávanie poveternostným podmienkam, vysoká a aktívna plodnosť.

  • Odporučiť túto odrodu, a to ako pre šaláty, a pre konzervovanie.
  • Teplota pôdy na klíčenie semien by mala byť 20-25 stupňov.
  • Zber úrody od júla do septembra.

Charakteristická odroda

Odroda prináša dobrú úrodu 105-110 dní. Od ostatných odrôd sa líši svojou priemernou výškou a polovičnou štruktúrou a budete tiež vedieť:

  1. Listy sú strednej veľkosti.
  2. Zrelé rastliny majú tvar pretiahnutého valca, farba je svetlozelená.
  3. Hmotnosť zrelého ovocia dosahuje 300-400 g.
  4. Dužina vo vnútri baklažánu je svetlo biela, nie je tu horká chuť, mäso je jemnej textúry.
  5. Zelenina má vynikajúcu chuť, preto sa často používa pri príprave kulinárskych jedál. Zelenina je cenená, pretože nemá horkú chuť.

Vyrastať

Termín výsevu semien závisí od pôdy alebo skleníka, v ktorom sú semená zasiate. V každom prípade by sa zem mala zahriať na teplotu 18 stupňov. V otvorenom teréne na výsadbu sadeníc, čo je 75 dní. Pred výsadbou semien, musia byť pripravené, nalejte na deň 3% roztok humátu draselného.

Príprava pôdy

Zloženie pôdy, na ktorú budú semená zaslané, by malo byť nasledovné: t

  • 60% vysoká rašelina;
  • 10% trávnatej pôdy;

Vykladacie práce

Proces sadenia semien pre sadenice sa vykonáva podľa nasledujúceho plánu:

  1. Semená sa vysievajú v rade do hĺbky 1,5 cm, rad sa mulčuje pôdou, mierne zhutňuje.
  2. Nádoba je potiahnutá plastovým obalom, aby sa zabránilo odparovaniu vlhkosti.
  3. Teplota, pri ktorej semená klíčia, by nemala byť nižšia ako 26 stupňov.
  4. Po zvýšení polovice výhonkov je možné film odstrániť a osvetlenie by malo mať vysokú kvalitu.
  5. Zvyčajne sú sadenice pripravené na potápanie po 2 týždňoch. Môžete sadiť sadenice v kvetináčoch s objemom najviac 1 liter.
  6. Po ponore by mala byť teplota vzduchu v priebehu dňa až 24 stupňov a v noci 20 stupňov. Potom by mala byť teplota mierne znížená, nie nižšia ako 20 stupňov počas dňa a 18 stupňov v noci. Pri teplotách pod 13 stupňov môžu sadenice zomrieť.

Výsadba sadeníc v otvorenom teréne

Pred výsadbou sadeníc v skleníku by mala byť pôda pripravená na 3 týždne. Pre každé m 2 musíte pripraviť a potom urobiť nasledujúcu zmes:

  • 4 kg humusu;
  • 15 g síranu horečnatého;
  • 30 g síranu draselného;
  • 30 g dusičnanu amónneho;
  1. Všetky zložky treba dobre premiešať.
  2. Otvor na prípravu pred pristátím. Pre zjednodušenú starostlivosť o rastliny je potrebné ich zasadiť do dvoch radov s rozstupom riadkov od 0,9 do 1 m, a medzi rastlinami 0,4 m.
  3. Schéma výsadby je nasledovná: v 1 m 2 plochy by nemali byť viac ako 3 rastliny.
  4. Je potrebné odstrániť sadenice z kvetináčov opatrne, aby ste zachránili zemitú guľu.
  5. Sadené rastliny potrebujú do hĺbky 8 cm, koreň by mal ísť do zeme o 1,5 cm.

Niekedy chcete vyskúšať zeleninu pestovanú samostatne v zimnom období a šťastní majitelia skleníkov si ju môžu dovoliť. V tomto článku sa môžete naučiť, ako pripraviť skleník na pestovanie zeleniny v zime.

Ako by som sa mal starať o odrodu Emerald.

zalievanie

Lilky by mali byť navlhčené, pretože majú väčšiu potrebu vlhkosti. Ak rastlina chýba vlhkosť, potom ovocie a kvety začnú odpadávať, vývoj zastaví. Zalievanie by sa malo vykonávať teplou vodou, ktorej teplota je 20 stupňov. Po výsadbe by sa prvé zavlažovanie malo uskutočniť až po 5 dňoch, potom každý týždeň zavlažovať. Ak je počasie teplé a suché, zalievanie je lepšie častejšie. Zalievanie baklažánu by mal byť pod koreňom, aby voda nespadla na stonky a listy.

Top dressing

Kŕmenie pre sezónu by sa malo vykonávať 3-5 krát. Prvé kŕmenie rastlín trávia 2-3 týždne po vysadení sadeníc. Predtým to nie je potrebné, pretože mladé rastliny majú slabý koreňový systém, ktorý je schopný absorbovať živiny.

  1. 20 g superfosfátu;
  2. 10 g dusičnanu amónneho.

Tieto zložky sa zriedia v 10 litroch vody. Pre superfosfát je dobre rozpustený vo vode, aby sa kapucňa.

Choroby a škodcovia

Rastliny trpia hnilobou, roztočmi a slimákmi. Záhradníci odporúčajú liek Strela, ktorý dobre zvláda škodcov. Ak sa striekali Strelou, paraziti rýchlo zomreli. Aj proti roztočom a voškám používajte liek Malathion, je účinný a ľahko sa používa. Proti slimákom sa používa opelená suchou horčicou alebo čiernym korením.

Zvážte podrobnejšie vzhľad kríka a ovocia môže byť pomocou nasledujúcich fotografií odrody.

Smaragdový baklažán - je jednou z populárnych odrôd, ktoré možno pestovať v otvorenom a uzavretom teréne. Je ľahké sa o neho starať, pretože neukladá osobitné požiadavky na pôdu a klímu. To je skvelá voľba pre záhradkárov, ktorí nemajú špeciálne zručnosti v pestovaní baklažánu.

http://prodachnika.com/ovoshi/baklazhany/izumrudnyj.html

Neobvyklý zelený baklažán

Ešte som nenarazil na zelený baklažán. Zasadil rôzne farby, ale ja som nenarazil na zelenú farbu. Ale minulé leto som mal jeden Bush ovocie nesúci šalát baklažán. Lilky mali byť obvyklou farbou odrody Long Purple, ale niečo sa pokazilo. Rozhodol som sa, či sú nejaké zelené odrody alebo hybridy? Ukazuje sa, že je! S takou voľbou farby nie je veľký, ale 5-7 odrôd a hybridov napísal. Vybral som si tento hybrid. Z hľadiska výkonu je to celkom dobré. A plody sú dosť veľké. Iné varianty boli väčšinou malé. A túto sezónu ich nepotrebujem.

Opis tohto hybridu je krátky, ale na obale s semenami je jasne uvedený. Trieda odolná voči chladu. Ovocie dlho. Baklažán môže byť dosť veľký. Krík nie je príliš vysoký. Pravdepodobne vhodné aj na otvorené terény. Ale prirodzene zasadím do skleníka.

Náklady na vrece semien bol len 18 rubľov. Skladovateľnosť semien do decembra 2019. To je veľmi rozumná cena pre nových aj hybridných. V balení je veľa semien. Viac ako 40 semien. Neexistuje žiadny odpad. Žiadne zlomkové semená. Semená sú dobré, ale nie typické farby. Semená majú svetlohnedú farbu a sú dosť veľké. Po navlhčení sa rozjasnia. A odlíšiť ich od ostatných semien baklažánu môže byť len vo veľkosti. Výrazne najväčší.

Semená 5 dní temperované v chladničke. Semená tohto hybridu začali pľuvať 4. deň po chladničke. Veľmi dobrý výkon pre semená baklažánu. Semená tejto kultúry môžu "myslieť" dni 15. A ďalší týždeň klíčiť. Papriky sú tiež schopní "myslieť" na dlhú dobu. Preto by tieto kultúry mali byť zasadené skôr. Krátke denné hodiny budú kompenzované špeciálnym fitolampom.

Tento rok budem používať aj metódu výsadby štvorcových hniezd pre baklažán. Minulé experimenty s paprikou ukázali dobré výsledky. Výťažok bol vyšší o 20-50%. Podstatou tejto metódy je, že 2-3 rastliny sú zasadené v jednej studni. Ale vzdialenosť medzi pristátiami sa zvyšuje. Nízke papriky a paradajky môžu byť zasadené v troch. Každý baklažán len dva. Schéma výsadby baklažánu budem mať 70 * 70 alebo 70 * 60 centimetrov. Okamžite sa ponorí do 0,5 litrového transparentného skla s 5 semenami. Dvaja sa už vyliahli. Za mesiac zostanú v skle len dve z najsilnejších rastlín. Budú zasadené do skleníka v jednom otvore.

Kvalita semien je vynikajúca. Čo nakoniec rastie? Neviem. Ale semená sú presne baklažán a sú veľmi odlišné od ostatných semien. Odporúčam venovať pozornosť tomuto zaujímavému hybridu zeleného baklažánu.

http://spasibovsem.ru/responses/neobychnyj-zelenyj-baklazhan.html

Baklažán: opis a charakteristika 53 populárnych a neobvyklých odrôd pre otvorené terény a skleníky (foto Video) + Recenzie

Začiatočník alebo skúsený záhradník by si mal byť vedomý toho, čo je v súčasnosti najobľúbenejšie, vysoko výnosné odrody baklažánu. Uvádzame ich zoznam a popis každého poddruhu. Voľba je skvelá, ale určite sa môže rozhodnúť každý. To možno urobiť, vzhľadom na čas dozrievania zeleniny, nezabudnite vziať do úvahy miesto, kde sa baklažán bude zasiata (otvorená pôda alebo skleník).

Obsah tohto článku

Z histórie vzniku baklažánu

Vlasť zeleniny je juhovýchodná Ázia, špecifická tropická India a Barma. Tam bola rastlina pozorovaná ako divoká. To je veril, že baklažán na kultúrne rastliny pripísané v prvom tisícročí pred naším letopočtom.

Starí Gréci boli presvedčení, že táto zelenina môže človeka zblázniť, a preto sa nazýva baklažán "jablko besnoty". Z tohto dôvodu závod prišiel do európskych krajín oveľa neskôr.

Spočiatku sa baklažány používali na dekoratívne účely, pretože plody sú rôznych tvarov, farieb, brilantných

Po obdržaní informácií, že Indiáni jedia zeleninu, začali ich oslavovať v Južnej Amerike. Rusi prevzali skúsenosti z pestovania baklažánov z belochov a obyvateľov Strednej Ázie, to sa stalo v XVIII storočí. V južnej časti krajiny začali rásť odrody ako Odessa Early a Bulgarian Semidlinny.

Prvý poddruh bol zasiaty na konci druhého mesiaca zimy a druhý v dvadsiatom februári. Úroda bola vykonaná pre odrody Odessa koncom júna, začiatkom júla. Pre iného - začiatkom augusta.

Botanické vlastnosti zeleniny

Baklažán patrí do čeľade.

V Rusku sa rastlina každoročne pestuje.

http://krrot.net/opisanie-sortov-baklagan/

Baklažán "zelená", aký druh odrody? Aké recenzie?

Názov odrody "Green" hovorí sám za seba - baklažán zelený. Priznajme si to, zatiaľ čo nám to stále nie je veľmi dobre známe, sme si zvykli na biele odrody baklažánu.

Táto odroda si však zaslúži pozornosť záhradkárov. "Zelená" je skoré zrelé triedy, obdobie od prvých výhonkov na príjem prvých plodov je 105 - 107 dní. Samotné puzdro je nízke (až 70 cm), takže na podperu nevyžaduje podväzok. Plody sú pomerne veľké, ktorých priemerná hmotnosť je 200 g, hoci jednotlivé plody dosahujú hmotnosť až 280 g. Farba zrelých plodov získava olivový odtieň, tvar ovocia je hruškovitého tvaru.

Výhody triedy: má dobré komodity a chute, je stabilný voči rozdielom teplôt (udržiava neskoré mrazy), je stabilný voči množstvu chorôb baklažánu.

Nedostatky odrody: nie viac ako 4 plody plne vyvinúť na krík, s hustou výsadbou, môžete úplne stratiť plodiny.

Odporúča sa na pestovanie v otvorenom teréne, ako aj v skleníkoch.

Vo varení je určený na prípravu každodenných jedál, aj keď sa dobre chová pri zachovaní (ale len pri dusení alebo varení kaviáru).

Je potrebné povedať, že teraz sa objavil hybridný "Green F1", ale dramaticky sa líši od vzhľadu odrody "Green", takže pozorne pri nákupe semien

http://www.bolshoyvopros.ru/questions/1443963-baklazhan-zeljonenkij-chto-za-sort-kakie-otzyvy.html

Baklažán smaragd f1 recenzia


Registrácia: 16.12.2009
Správy: 826
Z: Moskva, Zelenograd

Áno áno áno
Odchod z Bagiry (Gavrish) na budúcu sezónu, a pravdepodobne sa vrátim Bibo z poslednej sezóny.
S námorníkom priateľstvo nevyšlo. A vyliezol tvrdo a rástol slabý a nepokazil úrodu. Nemám trpezlivosť, ako Lena Duneová, s ním sa môže hádať, možno niekto niečo pridá.

Príspevok bol upravenýVanil - 11/22/2011, 16:49


Registrácia: 30.3.2010
Príspevky: 5419
Z: Yurga, Kemerovo kraj

Chata v regióne Kemerovo


Registrovaný: 21.1.2009
Správy: 459
Od: Moskva

Chata v regióne Tver, okres Konakovsky


Registrácia: 18.2.2011
Príspevky: 137
Od: Saratov

Chata 50 km severne od Saratova, na Volze

Minulú sezónu boli "kráľom severu" a "marcipánom" z RO.
Kráľ severu začal niesť ovocie najprv a neustále celé leto (vyschlo v septembri - išli sme na dovolenku)
Marcipán najprv prekonal roztoč pavúka (je zvláštne, že sa nedotkol kráľa, keď vyrastali na jednej posteli), potom narazil a dal aj normálnu úrodu.

Tento rok som si kúpil len Epic, ale ešte nie je jar!


Registrácia: 28.10.2011
Správy: 199

Chata v záhrade


Registrovaný: 13.6.2009
Správy: 11251
Z: Územie Krasnodar

Chata na území Krasnodar (súkromný dom)

„Len Boh dal letným obyvateľom schopnosť pochopiť krásy prírody, zatiaľ čo zvyšok ľudstva s ohľadom na tieto krásy sa stáva hlboko nevedomým“, AP Čechov.


Registrácia: 2.1.2009
Správy: 42

Chata 120 km južne od Moskvy (okres Kashirsky)


Registrácia: 10/7/2010
Správy: 5171

Chata v Stavropole


Registrácia: 24.11.2011
Správy: 213

Chata v Baškortostane

Aj tento rok som prvýkrát zasadil baklažán (70 kríkov), ale úroda bola vynikajúca, ako hovoria novici, šťastie.
Čítal som, že sú veľmi rozmarní a že ich Colorado. jesť chrobáky. O to viac v jednej zeleninovej záhrade sú zemiaky a iná zelenina. V skutočnosti sa však ukázalo, že by sa mali pestovať rovnako ako paprika, sadiť poddug a krycí materiál a až do augusta ich držať otvorené ako papriky.
Rozhodol som sa, že ak nebudem úspešný, nebudem vysádzať viac.. Ale prvá skúsenosť ma inšpirovala k novým výkonom. Ale ešte jedna vec, ktorú som chcel zdôrazniť, je, že moji susedia držia včely v mnohých včelách, včely pomáhajú s úrodou veľmi veľa
z jednej strany. ale na druhej strane. (toto je ďalšia téma).

V roku 2011 som vysadil také tmavé odrody: BULL'S FORT, Black Diamond, záhradnícky sen a biely: SWAN. Tie isté odrody už boli kúpené a budú vysadené v roku 2012, aj keď som si kúpil 2 ďalšie odrody pre mňa, DIAMOND a ZELENÁ. Teraz podľa triedy, prečo sa vám to páčilo?
1. Toto je dobrá klíčivosť semien.
2. Produktivita vo všetkých odrodách
3. malá horkosť (stále ich namáčam do soli) a malé semená, u mladých takmer neviditeľné)
4. Žiadne odpadové kvety

Odroda Býčie čelo je neobvyklého tvaru, žije až do svojho mena (veľké), ostatné sú obvyklého tvaru, a labuť (biele ovocie) zviazané ovocie pred ostatnými. A tiež chcem zdôrazniť odrodu Black Diamond, je biely na rezu s ružovo krásnym tieňom, ale chcem tiež poukázať na jeho mínus, to je skutočnosť, že jeho ovocie bolo zviazané najdlhšie (myslel som, že nebude čakať na ovocie, ukázalo sa, že je neskoro). ale potom som chytil každého a vzdal sa všetkého.
Radím všetkým 4 odrodám.

http://dacha.wcb.ru/index.php?showtopic=39793

Semená Ruská baklažánová záhrada F1 Kráľ severu - prehľad

Obrovská úroda!

V mojom vidieckom dome nikdy nepestoval baklažán. Ona zasadila mnoho rôznych sadeníc, drahocenné, ale nebol zmysel. V najlepšom prípade bol na kríku jeden zádrhel. Máme rašeliniská, pôdu, napriek tomu, že neustále prinášame úrodnú pôdu pre postele - nie všetky rastliny, ako je to, všetko rastie nie veľmi dobre.

Minulý rok mi svokra dala prebytok baklažánu. Boli slabí, slabí a ja som sa na nich nepočítal. Išlo o baklažány spoločnosti Russian Garden F1 King of the North. Zasadené v severnom rohu skleníka, kde niečo zriedka rastie. Tam bolo asi 10 kríkov a od nich som dostal len veľkú úrodu. Ona zavrela asi 50 plechoviek so šalátmi na zimu, vyprážané a varené celé leto, z baklažánových roliek so syrom.

Na jeseň sa svokra pýtala, kde kúpila semená baklažánu. Ukázalo sa, že v obchode OB.I snažil niekoľkokrát kúpiť, ale neboli k dispozícii. Potom mi svokra kúpila sama.

Zasadené sadenice v tomto roku, potom pristál v skleníku. Po dlhú dobu sa zakorenili a potom sa náhle začali prudko rásť. Krík je menej ako jeden meter vysoký, ale zo všetkých sinusov, stonky kvetov vyšplhali a plody začali rásť veľmi rýchlo. Plody sú dlhé a tenké až 30 cm.

Baklažán nie je horký, chutný, šťavnatý. Pits veľa, ako sa mi páči. Koža je tenká, v miske nie je cítiť úplne. Bohužiaľ, najviac udržateľné ovocie zo semien môjho ovocia nebude fungovať, pretože F1 odrody.

Budúci rok plánujem znovu pestovať túto odrodu baklažánu. Veľmi sa mi páči kráľ severnej spoločnosti ruskej záhrady. Odporúčam vyskúšať túto odrodu.

http://irecommend.ru/content/gromadnyi-urozhai

Smaragd F1

Najlepšie príspevky

Ak chcete odosielať správy, vytvorte si účet alebo sa prihláste

Ak chcete zanechať komentár, musíte byť členom.

Vytvorte si účet

Zaregistrujte nový účet v našej komunite. Je to veľmi jednoduché!

Prihláste sa

Máte už účet? Prihláste sa do systému.

články

Paradajky: Hľadáte perfektné odrody
  • 1
  • 2
  • 3

Igor Pechurin, 2. decembra 2018

  • 68 komentárov
  • 10,796 zobrazení
  • Komentár Russi
  • St o 7:07
  • Weevil na jahody

    Zo Sweet, 12. novembra 2014

    • 3 pripomienky
    • 391 zobrazenie
    • Komentár Nik
    • Pondelok o 22:51
  • Malina v záhrade

    • 18 pripomienok
    • 1,895 zobrazení
    • Komentár Tan4ik
    • Pondelok o 18:42
  • Fotografie daylily na triedy

    Z paradajok, 19. júla 2014

    • 18 pripomienok
    • 904 zobrazení
    • Komentár od Felipendula
    • 26. február
  • Pestovanie ľalií - výsadba, starostlivosť, presádzanie

    • 13 pripomienok
    • 695 zobrazenie
    • Komentár ytanya
    • 24. február
  • Stručné odporúčania týkajúce sa pestovania paradajok
    • 1
    • 2

    Igor Pechurin, 2. decembra 2018

    • 28 komentárov
    • 4,636 zobrazení
    • Komentár Igora Pechurina
    • 12. február
  • Podmienky plodenia a akumulácie cukru odrôd malín

    • 0 komentárov
    • 463 zobrazenie
    • Autor Tomato
    • 28. január
  • Dve malinové plodiny za sezónu

    • 0 komentárov
    • 586 zobrazenie
    • Autor Tomato
    • 27. január
  • obraz

    správy

    Blog položky

    Dnešné narodeniny

    Nové oznámenie:

    • aktivita
    • hlavná
    • Diskusia
    • Katalógy odrôd
    • Odrody iných plodín
    • Odrody baklažánu
    • Smaragd F1


    Stránka používa súbory cookie, ktoré vám umožňujú rozpoznať a získať informácie o vašich používateľských skúsenostiach. Ak navštívite stránky tejto stránky, súhlasíte s používaním a ukladaním súborov cookie v zariadení.http://www.tomat-pomidor.com/forums/topic/8014-%D0%B8%D0%B7%D1%83%D0%BC%D1%80% D1% 83% D0% B4% % D1% 8B% D0% B9-f1 /

    Publikácie Trvalých Kvetín